قسمت داخلی دانه های افرا که خاصیت جابجای در هوا رو دارن خوراکی هستنن. کافیه اونهارو بجوشونین و کمی نمک بزنین.
رسانه ۷ در ادامه ی معرفی درختایی که شناختنشون برامون مفیده، و میشه از اونها به عنوان منابع غذایی، مواد اولیه ابزارآلات و هچنین پناهگاه ها استفاده کرد امروز درخت پنجم رو معرفی می کنیم.
افرا قندی
زیبایی این درخت در فصل پاییز دو چندان؛ مخصوصا زمانی که برگ های اون به رنگ های قرمز و نارنجی و زرد تبدیل میشن .برگهای افرا قندی پنج گوشه (بخش) داره و سر هر گوشه بخش های تیزی داره. افرای جوان پوسته ای صاف و به رنگ روشن داره .افرا قندی منبع شیره ی افرا ،و شیره ی این درختان به خاطر مقدار بالای قند بسیار مناسب .
از این درخت چه استفاده هایی میشه!؟
– زمانی که شیره افرا تولید میشه یعنی در اواخر زمستان و اوایل بهار ،این شیره میتونه منبع خوبی برای نوشیدن آب باشه که به تصفیه نیاز نداره. این شیره نسخه ی طبیعی، نوشیدنی های انرژی زاست که از لحاظ قندی بسیار غنیه.
– قسمت داخلی دانه های افرا که خاصیت جابجای در هوا رو دارن خوراکی هستنن. کافیه اونهارو بجوشونین و کمی نمک بزنین. همچنین می شه دانه هارو سرخ کنین یا اینکه در غذاها استفاده کنین. فقط دقت کنین که لایه بیرونی ای که به حرکت کردن دانه ها در هوا کمک می کند رو جدا کنین.
– از شاخه های این درخت هم میشه برای آشپزی و لوازم آشپزی استفاده کرد، به عنوان مثال از شاخه ها میشه به عنوان سیخی برای کباب کردن سوسیس استفاده کرد. شاخه های افرا به طور طبیعی شاخه های منشعب زیادی دارن که میشه از اونها برای آویزون کردن وسایل استفاده کرد. از برگ های افرا هم میشه برای بسته بندی مواد غذایی کوچک استفاده کرد.
– برگ افراهای جوان هم خوراکی هستن از اونها میشه در سالاد ها استفاده کرد و میشه اونهارو به همراه سبزی های دیگه جوشاند.اما اگر این برگ ها جوان نباشند مزه ی تلخی دارن.
منبع:نی نی سایت