وسایلی که برای درست کردن کیک لازم دارید خیلی ساده هستن. یه دونه پرتقال، یک بسته کیک آماده، قاشق، آب و ورق آلومینیوم.
رسانه ۷ یکسفر خوب و کامل، با ساعت ها دور از شهر و سر و صدا موندن، می تونه خیلی دلنشین باشه. ولی باید یادمون باشه که در طبیعت بودن به این معنی نیست که خیلی کارهای ساده روزمره رو باید گذاشت کنار. اگه وسط سفر هوس کنید یه کیک ساده و خوشمزه بخورید، نباید بیخیالش بشید چون هر کاری با خلاقیت امکان پذیره. میخوایم درست کردن کیک با کمترین امکانات ممکن رو باد بگیریم تا بتونیم یه روزی جلوی دوست ها و هم سفرهامون هنرنمایی کنیم.
وسایلی که برای درست کردن کیک لازم دارید خیلی ساده هستن. یه دونه پرتقال، یک بسته کیک آماده، قاشق، آب و ورق آلومینیوم.
حواستون باشه که پودر کیک رو از نوعی انتخاب کنید که کوچک باشه و بشه توی بسته بندیش آب ریخت.
پرتقال رو نصف کنید. (خب چاقو رو هم اضافه کنید به لیست)، و با قاشق و یا هر روش دیگه ای که دوست دارید پوست رو به طور نیم کره از خود پرتقال جدا کنید.
بسته پودر کیک رو باز کنید و به مقداری که روش نوشته آب بریزید و خوب هم بزنید.
پرتقال رو وسط کاغذ آلومینیومی قرار بدین و توش رو از مایع کیک پر کنید (خیلی هم پر نکنید، پف می کنه).
آلومینیوم رو دور پرتقال ببندید و روی آتیش قرار بدین.
اگر کره در دسترس بود، میتونید اون رو روی سطح کیک بزنید تا خوش طعم بشه و به سطح فویل آلومینیومی نچسبه. پخته شدن کیک ها رو هم با چاقو می تونید تشخیص بدید.
منبع: گردالی