در این پست در خدمت شما عزیزان هستیم با “انشاء درباره ایام فاطمیه برای دانش آموزان تمامی دوره ها”. یادمه که بچه که بودم سر زنگ انشا همیشه غصم میگرفت که امروز قرار معلم چه موضوعی رو برای انشاء مشخص کنه چون واقعا برام سخت بود اما الان که فکر می کنم میبینم چه اشتباهی […]
در این پست در خدمت شما عزیزان هستیم با “انشاء درباره ایام فاطمیه برای دانش آموزان تمامی دوره ها”.
یادمه که بچه که بودم سر زنگ انشا همیشه غصم میگرفت که امروز قرار معلم چه موضوعی رو برای انشاء مشخص کنه چون واقعا برام سخت بود اما الان که فکر می کنم میبینم چه اشتباهی کردم کاهش اون زمان نوشتن انشاء رو جدی میگرفتم خب اون موقع شرایط با الان فرق داشت مثلا ۱۰ سال پیش انقدر استفاده از اینترنت و دسترسی به دنیایی از ایده مثل الان راحت نبود.
انشاء در مورد ایام فاطمیه (شهادت حضرت فاطمه)
ایام فاطمیه، شهادت حضرت فاطمه برای ما شیعیان بسیار حائز اهمیت است و از این رو در این ایام شاهده برگزاری مراسم های عزاداری و برپایی تکیه ها در کوچه و خیابان هستیم. ایشان مظهر صبر و بردباری برای بانوان سرزمین من هستند و در عین حال همسری فداکار و مهربان برای همسر خود امام علی (ع) بودند.
فرزند حضرت خدیجه و آخرین پیامبر اسلام در پاکدامنی و نجابت بی مثال است. و دارای صفاتی نیک همچون :
- سیّدة : بانو
- انسیّةحوراء : انسان بهشتی
- نوریّة : موجودی از حقیقت نوری
- حانیّة : دلسوز فرزندان
- شهیدة : شهید شده
- عفیفة : پاکدامن
- قانعة : کم توقع
- رشیدة : کامل
- عُذراء : دوشیزه
- کریمة : بزرگوار
- رحیمة : با محبت ومهربان
- شریفة : شرافتمند می باشند.
در ایام فاطمیه تمام نه تنها شیعیان ایران بلکه تمام مسلیمین جهان در سوگ او به سر می برند و تمام فرشتگان از این عزا داغدارند. ایام فاطمیه را حضرت مهدی و بعد به شما عزیزان تسلیت عرض می کنم.
انشاء درباره ایام فاطمیه برای کلاس سومی ها
تا چند روز پیش نمی دانستم که ایام فاطمیه یعنی چه ، با شب های قدر و ماه محرم آشنایی داشتم اما وقتی از تلویزیون پیام تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه رو شنیدم از مامانم پرسیدن که ایام فاطمیه یعنی چی ؟
مامانم گفت ماه محرم یادته که برای عزادارای امام حسین به مسجد محلمون می رفتیم گفتم اره یادمه مادرم گفت ایام فاطمیه برای شهادت مادر امام (ع) یعنی حضرت فاطمه است.
حضرت فاطمه زمانی که پسرش محسن را باردار بود به خاطر حمله عمر و ابوبکر دشمنان حضرت علی علیه السلام به شهادت رسید و پیکر پاک ایت بانو را حضرت علی (ع) شبانه دور از چشم همه او را در مکانی که هیچ کس از آن اطلاعی ندارد به خاک سپرد. و دنیا در ایام فاطمیه در سوگ این بانوی عزیز می نشینند.
مادرم گفت دخترم ، برای ما حضرت فاطمه خیلی با ارزشند زیرا مظهر پاکی و عفاف برای ماست.
انشاء درباره ایام فاطمیه برای کلاس چهارمی ها
همه ما با ماه محرم و ماه مبارک رمضان و روز های و شب های عزاداری و امام حسین (ع) و امام علی (ع) آشنایی داریم اما به نظر من حضرت فاطمه در این بین کمی مظلوم واقع شده نمیدونم شاید بخاطر بی نام و نشان بود بارگاه ایشان و یا حتی مشخص نبودن تاریخ دقیق شهادت این بانو است.
در کل ، خانواده من برای این ایام ارزش خاصی قائل هستند و با فرارسیدن ایام فاطمیه مادر پرچم روضه را از کمد در می آورد و به سر در خانه ما می آویزد تا همسایه ها بدانند که در روز ها در منزل ما مراسم عزاداری برپاست.
در این ایام یکی از همسایه های ما برای خواندن روضه حضرت فاطمه به منزل ما می آید یادم میاد که یکبار که داشتم به صحبت ایشان گوش می کردم شنیدم که می گفت :
چند وقتی می شد که حضرت فاطمه زهرا (س) در بستر بیماری افتاده بود. آن روز تلخ، حضرت فاطمه چشم هایش را باز کرد و کودکان دلبندش را نوازش نمود و وصیت های خود را به آنان فرمود، ولی خیلی زود چشم هایش را بست و برای همیشه دنیا را وداع گفت.
حسن و حسین، زینب و ام کلثوم گریه می کردند و حضرت علی علیه السلام پریشان و غمگین از مسجد به خانه آمد، ولی حضرت زهرا علیهاالسلام برای همیشه از دنیا رفته بود و علی و کودکانش را تنها گذاشته بود.
من با تمام وجودم این صحنه رو در ذهنم تصور کردم و تا مدت ها با هر بار یاد آوری اشک در چشمانم حلقه می زد.
انشاء درباره ایام فاطمیه برای کلاس پنجمی ها
آن روز که معلم موضوع انشاء را “ایام فاطمیه” تعیین کرد واقعا نمی دانسم که چه بنویسم در وصف این بانو و ایام شهادت ایشان. اما همین که دفتر و مداد رو بدست گرفتم و زندگینامه این بانوی مظلوم را مطالعه کردم دیدم نوشتن درباره این ایام و رشادت ها و فداکاری این بانو در این کاغذ و قلم نمی گنجد.
زمانیکه حضرت فاطمه در بستر بیماری بر اثر ضرباتی که عمر و ابوبکر بود زنان قریش و همسران حضرت محمد به دیدن او می آیند اما اسما بیوه جعفر ابن ابی طالب مانع ورود آنها به منزل می شود زیرا حضرت فاطمه در بستر بیماری بسیار نحیف و در وضعیت جسمانی بدی بود.
ایشان در سن بسیار کم ۱۸ سالگی و ۷۵ روز پس از وفات پیامبر ، در مقابل چشم کودکانش به شهادت رسیدند و طفل معصوم او محسن نیز به همراه با این بانوی بزرگوار به شهادت رسید.
ایشان قبل از مرگش وصیت کرد که او را شبانه و در خفی انجام پذیرد تا ابوبکر به عنوان رئیس جامعه نتواند در مراسم تشییع او شرکت کند و با آنها کاری داشته باشد.