پوست نازک شلغم رو میگیریم و با پوست کن لایه های نازکی رو ازش جدا میکنیم. یکی از نوار های نازکی که داشتیم رو برمیداریم و میپیچیم. نوار دوم رو روی اولی قرار میدیم و بعد از هر یک دور پیچیدن، خود نوار رو برعکس میکنیم و دوباره یک دور میپیچیم. این کار رو با سه نوار ادامه میدیم و در انتها از وسطش یک خلال دندون رد میکنیم که باز نشه.
رنگ کردن گل با شلغم برای تزیین غذا و سالاد
برای رنگ کردنش هم میتونیم از آب لبو یا آلبالو استفاده کنیم. گل رو به طور کامل در آب لبو قرار میدیم و بیرون میکشیم و روی یک دستمال پارچه ای میگذاریم تا کمی خشک شه. برای رنگ سفید لب ماتیکیش هم که دستمال رو به آرامی روی گلی که با شلغم درست کردیم قرار میدیم.
منبع :ایران بانو