اول سیب زمینیها رو قالب میزنم و ته قابلمه میزارم ته دیگ پلو ساده با نون لواش ته دیگ لوبیا چشم بلبلی پلو با نون لواش برش داده شده ته دیگ لوبیا چشم بلبلی پلو با نون لواش برش داده شده پیاز نگینی خرد شده رو در روغن تفت میدم تا سبک شه بعد زرد […]

اول سیب زمینیها رو قالب میزنم و ته قابلمه میزارم

ته دیگ پلو ساده با نون لواش

ته دیگ لوبیا چشم بلبلی پلو با نون لواش برش داده شده
ته دیگ لوبیا چشم بلبلی پلو با نون لواش برش داده شده
پیاز نگینی خرد شده رو در روغن تفت میدم تا سبک شه بعد زرد چوبه ، فلفل سیاه ولوبیا های پخته شده و شوید خشک و مقدار بسیار کمی سبزی ترخون خشک اضافه کرده کمی با هم تفت میدم بعد برنج رو که از قبل خیس دادم اضافه کرده به میزان لازم آب اضافه میکنم ( مثلا : سه پیمانه برنج چهار و نیم پیمانه آب) و یک قاشق غذا خوری نمک، روغن رو هم که موقع تفت دادن پیاز اضافه کرده بودم .روی شعله متوسط میزاریم و هر چند وقت یکبار با کفگیر آروم مخلوط میکنیم تا همه جای پلو یه رنگ شه وقتی آبش تموم شد شعله رو خاموش کرده به قابلمه دیگه ای که از قبل ته دیگ مورد نظرمون رو چیدیم انتقال میدیم و میزاریم دم بکشه

ته چین زیتون
مواد لازم برای ۴تا ۶ نفر
برنج ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
محلول زعفران ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
نمک و زیتون سبز و سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
برنج رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک و روغن آماده کنید.(روغن رو در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!)
تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود ۱ ساعت با شعله کم دم بیاد.
***نکات
*میتونید کل کف قالب رو با زیتون بپوشونید، طوری که ته دیگ فقط زیتون باشه!
*روی کار رو میتونید با ماست کیسه ای تزیین کنید!
*میتونید ظرف رو به مدت نیم ساعت با فویلی که روی کار رو پوشوندید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید، بعد از این مدت فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه دیگه بدون فویل بذارید توی فر!
*این ته چین رو میتونید به همراه انواع کباب چوبی مرغ میل کنید و برای مهمانی هم بسیار مجلسی میشه!

[تصویر: 13759435641.jpg]

[تصویر: 13762005811.jpg]
[تصویر: 13762005812.jpg]
[تصویر: 13762005813.jpg]

[تصویر: 13762006191.jpg]

[تصویر: 13762006193.jpg]

[تصویر: 13770712491.jpg]

ته دیگ پیاز


[تصویر: 13827345301.jpg]

برای درست کردن این ته دیگ ابتدا پیاز را حلقه حلقه کرده و کف قابلمه بچینید و برنج را رویش قرار دهید در صورت دلخواه میتوانید کق قابلمه را با برش های پیاز بپوشانید یا مثل عکس با ترکیب برنج باشد
نکته قابل توجه اینست که پیاز خیلی برنج شمارا خوش عطر می کند .

منبع :ایران بانو