مواد لازم :  آرد گندم  ۳ پیمانه  شیر خشک ۲ پیمانه شکر ۳ پیمانه  آب ۱ پیمانه گلاب نصف پیمانه هل ۲ قاشق غذاخوری زعفران نصف قاشق چای خوری کره ۴۰۰ گرم روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک […]

 

طرز پخت حلوای عربی, درست کردن حلوای عربی, مواد لازم برای حلوای عربی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم :

 آرد گندم  ۳ پیمانه
 شیر خشک ۲ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
 آب ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل ۲ قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چای خوری
کره ۴۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.

در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.

منبع :آکا