رضا بابک، یکی از بازیگران پیشکسوت در عرصه ی سینمای کودک و نوجوان، در حاشیه سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار نوجوان خبرگزاری برنا به اهمیت سینمای کودک و نوجوان پرداخت و بیان کرد: «خوشبختانه بهترین فیلمسازان ایران بر روی عرصه کودک و نوجوان تمرکز کرده‌اند […]

رضا بابک، یکی از بازیگران پیشکسوت در عرصه ی سینمای کودک و نوجوان، در حاشیه سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار نوجوان خبرگزاری برنا به اهمیت سینمای کودک و نوجوان پرداخت و بیان کرد: «خوشبختانه بهترین فیلمسازان ایران بر روی عرصه کودک و نوجوان تمرکز کرده‌اند و نسل جدید می‌تواند دنیا را تغییر دهد.»

 

بابک در ادامه افزود: «متاسفانه به دلیل زمان کمی که در اصفهان بودم، نتوانستم بقیه فیلم‌های جشنواره را ببینم. اما روز خوبی را در جشنواره با کودکان، نوجوانان و جوانان گذراندم و شاهد پیشرفت آنها در جامعه و جهان هستیم. کودکان و جوانان می‌توانند به تغییرات مثبت در دنیا کمک کنند.»

 

او همچنین درباره فعالیت‌های گذشته خود در حوزه سینما گفت: «مدتی است که فیلم‌های کودک و نوجوان را دنبال نکرده‌ام، اما ضبط و تمرکز بر روی فیلم‌ها و تئاترهای کودک و نوجوان سال‌ها پیش در کانون پرورش فکری آغاز شد. من با بزرگانی چون عباس کیارستمی، مسعود کیمیایی، شاپور قریب و بهرام بیضایی همکاری داشتم. ترجیح فیلمسازان بزرگ ایران، ساخت فیلم برای کودک و نوجوان بوده است. حتی برای کودکان نیز صفحاتی ۳۳ دور و ۳۵ دور از نیما یوشیج، شاملو و زنده‌یاد نادر ابراهیمی تولید می‌کردیم. از زمان دانشجویی با همکاری کانون، پادکست‌هایی ضبط کردیم که باعث آشنایی مردم کشور با آهنگسازان بزرگ دنیا شد.»

 

بابک در ادامه به چالش‌هایی که کانون پرورش فکری با آن مواجه شده اشاره کرد و گفت: «در آن زمان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن بود، اما متاسفانه آسیب‌هایی به کانون وارد شد که روند کار را تغییر داد.»

 

این بازیگر درباره فرهنگ‌سازی هنر نیز اظهار داشت: «شهرداری به عنوان متولی هنر می‌تواند نقش بهتری ایفا کند. شهرداری‌ها دارای بودجه‌های هنری هستند و موظف‌اند بین کودکان و بزرگسالان فرهنگ‌سازی کنند. حضور پررنگ شهرداری در سی و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان قابل تقدیر است.»

 

وی در خصوص ورود نسل جدید به سینما گفت: «فیلمنامه‌های خوب باید توسط فیلمسازان مطرح و باصلاحیت نوشته شوند. در چند کار کوتاهی که انجام دادم، متوجه شدم که ما جوانان فیلمساز درجه یکی داریم. سینما و کار هنری به جسارت نیاز دارد و اتفاقات خوب با نشان دادن جسارت رخ می‌دهند. ما به نگاه‌های جدید احتیاج داریم؛ شاید شکست بخوریم، اما اگر موفق شویم، راهگشا خواهد بود.»

 

در انتها، بابک به جوانان علاقه‌مند به سینما توصیه کرد: «جوانان و نوجوانانی که به کار در عرصه سینما علاقه دارند، باید تحصیل را اولویت خود قرار دهند. کودکانی که از خردسالی در فضای سینما بوده‌اند، با چالش‌های بزرگی روبرو شده‌اند. خوشبختانه در ایران دانشکده‌های هنر موفقی وجود دارد و علاقمندان به سینما باید تحصیلات خود را در رشته‌های مختلف مانند بازیگری، کارگردانی و نویسندگی ادامه دهند و برای ادامه تحصیل می‌توانند به دانشگاه‌های خارج از ایران مراجعه کنند. البته فراتر از تحصیلات، جوانان باید در فضای سینما حضور داشته باشند، تجربه کسب کنند و خاک صحنه بخورند.»

 

نگین شریف

آخرین اخبار ورزشی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه 7 بخوانید