طرز تهیه قایرمه آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر روغن ۲پیمانه (مایع) زعفران ۳قاشق سوپخوری (آب کرده) کره ۳قاشق سوپخوری (آب شده) تخم مرغ ۳عدد شیر نصف پیمانه بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری زیره ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری نمک ۱قاشق […]
طرز تهیه قایرمه
مواد اولیه :
روغن ۲پیمانه (مایع) |
زعفران ۳قاشق سوپخوری (آب کرده) |
کره ۳قاشق سوپخوری (آب شده) |
تخم مرغ ![]() |
شیر ![]() |
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری |
زیره ۱قاشق چایخوری |
فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری |
نمک ۱قاشق سوپخوری |
کنگر ۱کیلو گرم |
آرد ۱پیمانه |
ماست ۱پیمانه (چکیده و خامه ای) |
برنج ۲ونیم پیمانه (کته شده) |
طرز تهیه
ابتدا تیغ کنگرها را گرفته و آنها را شسته و به قطعات مناسب و دلخواه برش میدهیم. آرد را در ظـــرف گودی ریخته، نمک، فلفل، زیره و بیکینگپودر را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، آب، کره و زعفـــران دم کرده را مخلوط کرده و با هم زن خوب میزنیم و به آرد ادویهدار میافزاییم و هم میزنیم تا مایه به غلظت ماست در آید (اگر مایه کمی شل بود، میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید). سپس کــــنگرها را درون مـــایه ریخته و بعد در روغن سرخ میکنیم و با برنج کته و مـــاست چکــیده سرو مینماییم.
نکات:
۱)اگر کنگر دوست ندارید میتوانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
۲)اگر از رژیم خاصی پیروی میکنید به جای کره و ماست خامه ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.
۳)خوردن این غذا با نان هم دلپذیر است.