طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و لبنیات

رسانه ۷ –

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

آرد سفید ۱۱۰ گرم
شکر ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
جوش شیرین ۳/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
روغن کانولا ۱/۴ فنجان
وانیل ۲ قاشق چای خوری
شکلات ۱۰۰ گرم (خرد شده)
شیر سویا ۱/۴ فنجان (یا شیر) – برای تهیه رویه کاپ کیک
شیر سویا ۱ فنجان
کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و لبنیات

طرز تهیه:

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
قالب مافین یا کاپ کیک رو با کاغذ روغنی یا کاغذ کاپ کیک میپوشونیم.
تو یه کاسه متوسط، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار میذاریم.
تو یه ظرف دیگه، ۱ فنجان شیر سویا و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم و ۵ دقیقه زمان میدیم. سپس وانیل و روغن کانولا رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حالا موادمون رو به آرد اضافه کرده و هم میزنیم البته باید مراقب بود که بیش از حد هم نزنیم.
موادمون رو بطور مساوی توی قالب ها میریزیم و بمدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه توی فر قرار میدیم بطوریکه اگر خلال دندان وسط کاپ کیک فرو کنیم، تمیز خارج بشه.
بعد از اینکه از فر خارج کردیم، اجازه میدیم ۵ دقیقه تو قالب باشه تا کمی خنک بشه و بعد از قالب خارج میکنیم تا کاملا خنک بشه.


طرز تهیه رویه کاپ کیک:

۱/۴ فنجان شیر سویا رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه و بعد از روی حرارت برمیداریم و شکلات ها رو به شیر سویا اضافه میکنیم و ۲ دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه. بعد از ۲ دقیقه هم میزنیم تا کاملا ذوب بشه. حالا ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه و بعد با شکلات بدست اومده کاپ کیک ها رو تزئین میکنیم. میتونیم روی شکلات برشی از میوه دلخواهمون قرار بدیم.

منبع :سوران