دسر تیرامیسو ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲ لیوان . پودر شکر نصف لیوان . قهوه اماده سرد ۲ لیوان خامه زده شده ۲ لیوان . بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم . پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه : شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای ۱ […]
دسر تیرامیسو
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲ لیوان . پودر شکر نصف لیوان . قهوه اماده سرد ۲ لیوان
خامه زده شده ۲ لیوان . بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم . پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه : شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای ۱ دقیقه هم بزنید سپس خامه و ۱ لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
کف قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، ۱ لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).
نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت ۳-۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
نکته : میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید.
منبع :ایران کوک