روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای ۸ ۹ ساعت بمونه.
رسانه ۷ –مواد لازم:
۱ لیتر شیر + ۱۲۵ میلی لیتر شیر
۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
۱ لیوان شکر دانه ریز
۱۲۵ گرم کره
۱ بسته کرم شانتی(میتونین بجای کرم شانتی و ۱۲۵ میلی لیتر شیراز خامه فرم گرفته استفاده کنین)
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
پودر نارگیل
روش تهیه:
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد.
یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ بشه
در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین.
پودر کرم شانتی رو با ۱۲۵ لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه… کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه
نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین
روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای ۸ ۹ ساعت بمونه.
بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن
با پودر پسته تزیین و سرو کنین.
منبع :نیک صالحی