رسانه ۷ –مواد لازم : ۱- بیسکویت ساده ۲۵۰ گرم ۲ – خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه ۳- نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری ۴- شیر ۲ پیمانه ۵- زرده تخم مرغ ۲ عدد ۶- پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری و ۱ قاشق سوپ خوری ۷- شکر ۱ پیمانه ۸- پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ […]
رسانه ۷ –مواد لازم :
۱- بیسکویت ساده ۲۵۰ گرم ۲
– خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
۳- نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
۴- شیر ۲ پیمانه
۵- زرده تخم مرغ ۲ عدد
۶- پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری و ۱ قاشق سوپ خوری
۷- شکر ۱ پیمانه
۸- پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
۹- آب سرد ۱/۲ پیمانه
۱۰- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه :
نشاسته ذرت را باشکر مخلوط کرده همراه شیر روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم بعد پودر کاکائو و شکلات را ریخته و هم می زنیم تا غلیظ شود قبل از جوش آمدن، زرده ها را یکی یکی ریخته و مرتب هم می زنیم، بعد از اینکه کاملا مخلوط شد از روی حرارت برمی داریم و خامه را می ریزیم و مرتب هم می زنیم، سپس ژلاتین حل شده ( به صورت بن ماری) را ریخته ومرتب هم می زنیم. کف قالب مورد نظر که بهتر است مستطیل باشد فویل یا مشمع پهن کرده و بیسکویت ها را می چینیم و با ملاغه از مایع روی بیسکویت ها می ریزیم و دوباره بیسکوئیت چیده و از مایع می ریزیم تا مایع تمام شود، سپس در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار می دهیم و بعد برش می زنیم.
منبع :نیک صالحی