دستورپخت حریره بادام برای کودک
ـ حریره بادام:
مواد لازم:
مغز بادام شیرین با اندازه متوسط | پنج عدد |
آرد برنج | دو قاشق مرباخوری سرصاف |
شکر | نصف قاشق مرباخوری |
شیرپاستوریزه | ۱۲۰ سیسی معادل نصف یک لیوان معمولی |
طرز تهیه:
رسانه ۷ –مغز بادامها را در آب جوش خیس کنید بعد از سه تا پنج ساعت پوست آنها را بگیرید و با هر وسیلهای که در منزل دارید آنها را کوبیده یا آسیاب نمائید تا نرم شوند. بعد آرد برنج و شکر و بادام کوبیده شده را به شیر پاستوریزه (به طریقی که در تهیه فرنی گفته شد) اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.
با مقادیر فوق حدود ۱۷ قاشق مرباخوری حریره بادام درست میشود که هر گرم آن ۱/۵ کیلوکالری، انرژی دارد.
دکتر سلطان زاده