شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

طرز تهیه ترافل,ترافل شکلاتی ,شیرینی
رسانه ۷مواد لازم :

خامه                                           ۶۰ گرم

کره                                              ۳۰ گرم

شکلات سفید                                ۲۵۰ گرم

بادام پودر شده                                ۱ پیمانه

اسانس بادام                                    ۱ قطره

عسل                             ۱ قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم

طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

منبع :chibokhorim.ir