طرز تهیه پیتزافوری نان تست

پیتزا-فوری-ننا-تست-4

 

 

 

 

رسانه ۷سلام عزیزانم.  در اینکه فست فدو ها خیلی طرفدار دارند  و از بچه تا بزرگ  به خوردنشون علاقه نشون می دهند که  شکی نیست.  اما هر روز نمی شه پیتزا خرید یا درست کرد. تازه وقتهایی هم هست که دنبال یک غذای با صرفه و خصوصا فوتی و فوری و بقول من سه سوته می گردیم و نمیدونیم جواب چند تا شکم گرسنه رو با چی بدیم. اونجاست که این غذا میتونه یک انتخاب عالی باشه.

 

 

میدونم که خیلی هاتون درست کردنش رو بلدید اما برای اون دسته از عزیزان که تجربه نکردند  آموزش این غذا رو میگذارم براتون. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.

این غذا برای دانشجویان و مجردها هم انتخاب خوبیه.

 

 
مواد لازم: نان تست ۱ بسته
سس کچاب به میران لازم
پنیر پیتزا یا تست  به میزان لازم
فلفل دلمه ۱ عدد کوچک
کنسرو ذرت نصف پیمانه
ژامبون  ۲۰۰ گرم

 

عزیزانم قبل از هر چیزی بگم که این غذای فوری و لذیذ رو میتونید با انواع مواد دلخواه یا اونچه که داخل یخچالتون موجود دارید درست کنید.
من براتون چند تا ترکیب رو مثال می زنم. دیگه انتخاب با خودتون. مثلا با گوشت مرغ پخته شده- با مایه ماکارونی گوشت چرخکرده- با ترکیب بادمجان کبابی و سیر – گوشت گردن پخته شده و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ …..

تنوع این غذا میتونه خیلی زیاد باشه.

 
سعی کنید نونهاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه. برای بچه های گل و افراد مسن که کراست یا همون گوشه های نون رو نمیتونند بخورند میتوندی اول لبه های نون رو جدا کنید و بعد استفاده کنید تا نرمتر باشه.

به سادگی هر چه تمامتر روی نونهاتون رو کمی سس کچاپ بمالید. میتونید از سس خردل هم استفاده کنید.

 

 

 

 

پیتزا-فوری-نان-تست1

 

 

  بعد مواد دلخواه رو روی نونها بریزید

 

 

 

پیتزا-فوری-نان-تست-2

 

 

 

و در آخر روشون رو با پنیر پیتزا یا تست بپوشونید.

 

 

 

پیتزا-فوری-نان-تست-3

 

 

 

اگر اسپری آب تو خونه دارید  بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر هم کش بیاد و خشک نشه.
بعد هم بگذارید داخل فر داغ یا ماکرو فر یا تستر و خلاصه هر وسیله ای که دارید.( دانشجویان که امکاناتشون کمتره بگذارند یک تابه یا قابلمه در دار روی حرارت حسابی داغ بشه و بعد تست ها رو کفش بچینند و حرارت رو خیلی کم کنند و در بگذارند تا پنیر ها آب بشند.)

یادتون باشه که در صورت استفاده از مایه ماکارونی مایتون نباید آبدار و خیلی چرب باشه. چون بافت نون رو خراب می کنه.
همینطور بهتره خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نونها بگذارید.

این غذا خیلی ساده و سریع آماده می شه و در کنار یک سوپ یا آش ساده و سریع میتونه خیلی لذت بخش تر باشه.
امیدوارم دلاتون شاد و لبهاتون خندون باشه   و زمستون خوبی رو شروع کرده باشید.

 

شاد باشید
نوش جان
شف نگین

 

 

پیتزا-نان-تست-6ش

 

 

 

 

 

پیتزا-فوری-نان-تست-5

 

 

 

 

پیتزا-فوری-ننا-تست-4

 

منبع:دنیای شیرین آشپزی