طرز تهیه سالاد توپی

سالاد-توپی-8

 

 

 

رسانه ۷این سالاد رو میتونید بجای شام هم مصرف کنید.
چون تو مایه های الویه می شه و حالت سیر کنندگی داره.
برای مجالس و مهمونی ها هم مناسبه.
برای درست کردنش نیاز دارید به:

 


سیب زمینی ۱ کیلو
ژامبون ۱۵۰ گرم
خیار شور ۵ عدد
ذرت نصف پیمانه
هویج نگینی آبپز ½ پیمانه
مواد درون توپها میتونه به دلخواه تغییر کنه.
سس مایونز به میزان لازم
کلم بنفش
کلم سفید
کاهو
هویج
جعفری

همه به میزان لازم

 

 

 

ببینید مقدار برای این غذا زیاد مهم نیست. بلکه روش مهمه.

سیب زمینی هاتون رو آبپز کنید و داغ داغ با نمک و کره  له کنید با هر وسیله ای که راحتید.

مواد داخل توپکها رو خرد کنید و با هم مخلوط کنید. من از خیار شور خرد شده- ذرت- هویج ابپز نگینی- ژامبون
استفاده کردم. ( شما میتونید از چیزهای دیگه ای مثل فلفل دلمه- نخود فرنگی- سینه مرغ ابپز تکه تکه شده و … هم استفاده کنید)

 

 

 

 

 

سالادتوپی-7

 

 

حالا یکی دو قاشق به سیب زمینی هایی که با ۳۰ گرم کره لهشون کردید و تا حالا کمی خنک شدند سس مایونز بزنید .
دقت کنید که این مرحله مهمه.
یعنی باید مقداری به موادسس بزنید که شل نشه بلکه راحت فرم بگیره و گرد بشه.
زیاد بشه وا میره.
من دو قاشق زدم. کافی بود.

حالا توی کف دست قدر نارنگی از مواد بردارید و بازش کنید و کمی از مواد وسطش بگذارید و  گردش کنید. و توی یک سینی بچینید.

 

 

 

سالاد-توپی-5

 

 

 

سالاد-توپی-3

 

 

 

حالا همه مواد بجز کاهو رو توی غذا ساز یا .. یکی  یکی خرد و ریز کنید.و جداگانه نگه دارید توی چهار تا کاسه.
کاهو رو هم خرد کنید و کنار بگذارید( مثل سالاد)

موادتون باید ریز بشه اما آب نندازه.

 

 

 

 

سالاد-توپی-2

 

 

 

یکی یکی توپهاتون رو توی کاسه ها بغلتونید و توی ظرف سرو روی کاهو ها  توپهای خوشرنگتون رو  بچینید.

 

 

 

 

slideshow-and-main-pic-frame---Copy---Copy

 

 

 
در انتها سس مایونز رو به سه رنگ در بیارید با زعفرون و آب لبو و یا رنگ مجاز خوراکی و روی سالادهاتون رو تزیین کنید.

امیدوارم این سالاد رو دوست داشته باشید و لحظات خوشی رو در مجالستون دور هم داشته باشید.

 

 

 

 

سالاد-توپی-11

 

 

سالاد-توپی-شاخص

 

 

سالاد-توپی-ش

منبع :دنیای شیرین آشپزی