این سوپ منبعی خوب از ویتامین C ، A ، فیبر، اسید فولیک و پتاسیم است.

 مخصوص ۳ ماهه دوم بارداری

این سوپ منبعی خوب از ویتامین C ، A ، فیبر، اسید فولیک و پتاسیم است.سوپ گوجه فرنگی

آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه دوم

مواد لازم
پیاز متوسط:            یک عدد خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز:  یک عدد، خرد شده
سیر:                     ۲ حبه، خرد شده
کره:                      ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:           یک قاشق غذاخوری
نمک:                   ۱/۴ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی:        ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی:    یک قاشق چایخوری
برنج:                    ۱/۴ پیمانه
سرکه:                 ۱/۲ تا ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه
شکر (اختیاری)
نان تست با پنیر تست شده برای سرو

روش تهیه
کره و روغن زیتون را در قابلمه ای مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا کره ذوب شود. سپس پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، سیر و نمک را اضافه کرده و تفت دهید، مخلوط را هم بزنید، درب ظرف را گذاشته و پخت را به مدت ۱۵ دقیقه ادامه دهید یا تا زمانی که سبزیجات کاملاً نرم شوند.
گوجه فرنگی ها را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده و داخل مخلوط کن قرار داده و به خوبی مخلوط کنید. رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه حرارت دهید سپس گوجه فرنگی پوره شده و ۱/۴ پیمانه آب را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید تا سوپ به جوش آید و گهگاهی مخلوط را هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه پخت را ادامه دهید.
برنج را اضافه کرده و پخت را به مدت ۲۵ دقیقه ادامه داده تا برنج کاملاً پخته شود. سپس سوپ را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا ترکیبی به شکل پوره، نرم و یکنواخت به دست آید. سوپ را با سرکه، فلفل و نمک و در صورت تمایل شکر را اضافه کرده و سرو کنید. این سوپ با نان تست و پنیر (تست شده) بسیار خوشمزه می شود.