پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و مطابق دستور روی بسته آن را آماده کنید.
رسانه ۷ این وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین، اسید فولیک، ویتامین B ، C و فسفر است.
پاستا با اسفناج، ژامبون بوقلمون و قارچ
مواد لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
ژامبون بوقلمون: ۱۰۰ گرم، خرد شده
پیاز: ۱/۲ خرد شده
قارچ: ۲ پیمانه، خرد شده
سیر: ۲ حبه، خرد شده
برگ اسفناج: یک دسته، خرد شده
پاستا شکلی: ۳۵۰ گرم
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر پارمزان: ۱/۴ پیمانه، رنده شده
روش تهیه
آب و مقدار بسیار کمی نمک را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و ژامبون را اضافه کرده و به مدت ۸ دقیقه تفت دهید. قارچ و ژامبون را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر ادامه داده و مواد را هم بزنید. اسفناج را به آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید سپس آن ها را از آب خارج کرده و به تابه منتقل کنید. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و مطابق دستور روی بسته آن را آماده کنید. پاستا را آبکش کرده و به مخلوط موجود در تابه اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را با فلفل و سرکه بالزامیک مزه دار کرده و قبل از سرو پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده و نوش جان کنید.