لازم نیست زمانی که باردار هستید، خودتان را از تمام مواد غذایی محروم کنید.
غلات
لازم نیست مصرف کربوهیدراتهای خود را کاهش دهید. کربوهیدراتهای پیچیده مانند نانهای گندمی، برنج قهوهای، آرد ذرت و بلغور جو دوسر، قند خون و انسولین را مانند کربوهیدراتهای تصفیه شده (نان سفید، برنج سفید، آرد سفید) تحت تاثیر قرار نمیدهد و هر چیزی که برای عملکرد انسولین مناسب است، برای بارداری نیز خوب است.
پروتئین گیاهی
پروتئینی که از منابع گیاهی مانند لوبیا، نخود و بادام زمینی به دست میآید با افزایش باروری در ارتباط است، درست بر خلاف پروتئینهای به دست آمده از گوشت و مرغ. حبوبات نیز سرشار از آهن، عامل دیگری برای افزایش باروری، هستند. احتیاجی نیست گیاهخوار شوید اما سعی کنید مصرف گوشت خود را کاهش دهید.
لبنیات پر چرب
شاید برایتان سخت باشد که شیر، ماست پر چرب و حتی بستنی را به عنوان غذاهایی که باروری را افزایش میدهند به حساب آورید، اما تحقیقی در دانشگاه هاروارد نشان میدهد زنانی که این مواد را مصرف میکنند، مشکلات کمتری در تخمک گذاری دارند. لبنیات سرشار از کسیم است که برای باروری ضروری است. یک وعده از آنها را به رژیم غذایی خود بیافزایید اما مراقب باشید که در مصرف لبنیات پر چرب زیاده روی نکنید.
شما میتوانید این مواد را به هر طریقی که دوست دارید، با هم مخلوط و مصرف کنید. برای مثال بادام را به جودوسر خود برای صبحانه اضافه کنید یا به جای برنج سفید، از برنج قهوهای استفاده کنید یا به حبوبات خود مقداری ماست پر چرب بیافزایید. با این روش باروری خود را افزایش خواهید داد.