رسانه ۷مواد لازم برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم سیر ۴ حبه سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی پیاز کوچک یک عدد تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کره […]
رسانه ۷مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز کوچک یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره و روغن به میزان لازم
سس سفید یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
منبع :سه تیا