پایگاه خبری – تحلیلی رسانه ۷: مالک اتومبیل تسلا مدل ۳ که از اپلیکیشن موبایل و کارت برای باز کردن قفل اتومبیل خود خسته شده بود، با کاشت تراشه در بدن خود می خواهد باز کردن درب این خودرو را بیش از پیش آسان تر کند. «Amie DD» مهندس نرم افزار است و در برنامه […]
مالک اتومبیل تسلا مدل ۳ که از اپلیکیشن موبایل و کارت برای باز کردن قفل اتومبیل خود خسته شده بود، با کاشت تراشه در بدن خود می خواهد باز کردن درب این خودرو را بیش از پیش آسان تر کند.
«Amie DD» مهندس نرم افزار است و در برنامه نویسی و شبیه سازی بازی هم مهارت دارد. او اخیرا ویدیویی در یوتیوب منتشر کرده و نحوه جاسازی تراشه RFID را در بدنش توضیح داده است.
او برای اینکار تگ RFID کلید کارتی تسلا مدل ۳ خود را بوسیله استون از کارت جدا کرده و آن را در یک بیوپلیمر (Biopolymer) گذاشته است. سپس بیوپلیمر را به کمک یک متخصص با سوزن به بازوی چپ خود تزریق کرده است. او کل پروسه را به طور مفصل شرح داده است. توجه: تماشای ویدیو ممکن است برای برخی افراد خوشایند نباشد.
این اولین دفعه ای نیست که کاربر مذکور تراشه در بدن خود جاسازی می کند. او قبلاً تگ RFID دیگری را برای روشن کردن خودروی خود در بدنش جاسازی کرده بود ولی موفق به راضی کردن تسلا برای انتقال کدهای جاوا از تراشه ساخت کمپانی به تراشه خود نشده بود، بنابراین مجبور شد این روش را امتحان کند. او از آن تراشه برای باز کردن درب منزل خود استفاده می کند.
با اینکه تزریق کردن تراشه به زیر پوست ایده ای ترسناک به نظر می رسد، از آن برای شناسایی حیوانات خانگی استفاده می شود. با این حال انجام چنین کاری منطقی به نظر نمی رسد؛ استفاده از موبایل راحت ترین روش برای باز کردن قفل درب اتومبیل است چون با نزدیک شدن به خودرو درب ها باز می شوند. از کارت برای مواقعی که گوشی در دسترس نیست استفاده می شود.
به نظر شما انجام چنین کاری، فارغ از جنبه جالب و علمی تخیلی آن، ضرورت داشته است؟
از تاریخ آپلود ویدیوی او ۳ روز گذشته و فعلا معلوم نیست این روش کار می کند یا نه. به محض مطلع شدن از این قضیه پست را به روز رسانی کرده و شما را باخبر می کنیم.
منبع خبر: دیجیاتو
آخرین اخبار علم و فناوری و تکنولوژی ایران و جهان را در سایت خبری-تحلیلی رسانه ۷ بخوانید.