هورن یکی از آن غذاهایی است که می توان به راحتی سر کار برد و برای نهار خورد. در ضمن برای پیک نیک بسیار مناسب می باشد.همچنین میتوانید مقدار زیادی از آنرا درست کنید و بعد از سرد شدن آنها را در فریزر نگهداری کنید. هنگام مصرف کافی است یکی دو ساعت قبل از […]
هورن یکی از آن غذاهایی است که می توان به راحتی سر کار برد و برای نهار خورد. در ضمن برای پیک نیک بسیار مناسب می باشد.همچنین میتوانید مقدار زیادی از آنرا درست کنید و بعد از سرد شدن آنها را در فریزر نگهداری کنید. هنگام مصرف کافی است یکی دو ساعت قبل از مصرف آنها را از فریزر خارج کنید تا یخ آن آب شود، یا آنرا با استفاده از ماکروفر آماده مصرف کنید.
● ظروف و وسایل لازم:
▪ طرز تهیه:
اول خمیر را آماده می کنیم، برای این کار شیر و روغن نباتی را با هم کمی گرم کنید تا هم روغن آب شود و هم مایع تا ٣٧ درجه سانتیگراد گرم شود.
پس از یک ساعت وقتی خمیر آماده شد آرد روی میز آشپزخانه بریزید و خمیر را روی آن قرار بدهید، سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ گرد کنید و روی آرد قرار بدهید و با پارچه ای آنرا بپوشانید. در این مرحله خمیر را باید برای ١۵ دقیقه دیگر استراحت بدهید. در این مدت ژامبون یا هر گوشت دیگری را که می خواهید استفاده کنید خوب خورد کنید، قطعات زیاد بزرگ نباشد، تقریبا پنج شش میلیمتری. پنیر را هم رنده کنید.
حالا در قسمت قاعده مثلث شکل خمیر، مقداری ژامبون (یا کالباس) قرار بدهید، کمی پنیر هم روی آن بریزید، اگر خردل هم دوست دارید مقداری خردل هم بیفزاید و سپس آنرا از طرف قاعده به طرف زاویه روبرو لوله کنید. بعد از لوله کردن کمی آنرا خم کنید تا بصورت که در تصویر مشاهده می کنید در آید و آنرا را داخل سینی فر روی کاغذ قنادی قرار دهید. منبع :پرشین پرشیا |