طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای ۱عدد
نمک به میزان لازم
ریحان به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
سیر ۳حبه
بادمجان ۲عدد
گوجه فرنگی (سفت) ۳عدد
پنیر پارمزان (اختیاری) به میزان لازم
پیتزا لقمه ای بادمجان

روش اول:

ابتدا نیمی بادمجانها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید.نیمی دیگر از بادمجانها را با پوست حلقه ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تاکاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجانها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و ۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها جذب بادمجان ها شود.
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید.فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.
بادمجانها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده بریزید.ادویه ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه ای بریزید.
گوجه ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه ها را روی ادویه قرار داده و روی آنها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و ۵تا ۱۰دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.


روش دوم:

مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما نه گوجه و نه بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمه ای را به همان روش تهیه کنید.فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجانها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و ۱۵دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه های حلقه ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا ۵دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.


نکات:

۱)در صورت تمایل از ۱عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه ای استفاده کنید.
۲)بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.
۳)استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ تر میکند(همراه با پنیر پیتزا).

منبع :سوران