آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر نان باگت فرانسوی ۲۰ برش به ضخامت نیم سانتی متر تخم مرغ (آب پز، پوست کنده) ۳ عدد سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری ترخون (تازه، ریز خرد شده) ۱ قاشق چایخوری نمک طبق ذائقه فلفل طبق ذائقه ماهی […]
مواد اولیه :
نان باگت فرانسوی ۲۰ برش به ضخامت نیم سانتی متر |
تخم مرغ (آب پز، پوست کنده) ۳ عدد |
سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری |
ترخون (تازه، ریز خرد شده) ۱ قاشق چایخوری |
نمک طبق ذائقه |
فلفل طبق ذائقه |
ماهی سالمون (دودی، تقسیم شده به ۲۰ برش) ۹۰ گرم |
۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان باگت فرانسوی را روی یک سینی فر بچینید. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که سفت شود اما قهوه ای نشود در فر بپزید. از فر بیرون بیاورید.
۲٫ در این مدت به نوک یک چنگال تخم مرغ ها را به شکل تکه های کوچک له کنید. سس مایونز، ترخون، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. نمک را کم کم اضافه کنید و بچشید سپس باز هم اضافه کنید.
۳٫ در آخر کراستینی را بچینید. یک تکه ماهی سالمون روی هر برش باگت قرار دهید. روی آن سالاد تخم مرغ ترخون بگذارید و سالاد را بین نان ها به صورت مساوی تقسیم کنید. نوش جان!
منبع :سوران