طرز تهیه خوراک بادمجان گیاهی آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر بادمجان (قلمی) ۱کیلو پیاز ۱عدد کره ۵۰گرم گوجه فرنگی ۳عدد سیب زمینی ۳عدد سیر ۱حبه نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری طرز تهیه: […]
طرز تهیه خوراک بادمجان گیاهی
مواد اولیه :
بادمجان (قلمی) ۱کیلو |
پیاز ۱عدد |
کره ۵۰گرم |
گوجه فرنگی ۳عدد |
سیب زمینی ۳عدد |
سیر ۱حبه |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را پوست کنده یا با پوست بشویید و آنها را به صورت مکعبهایی به اندازه یک ۲ سانتیمتر یا به شکل حلقه ای برش میدهیم و نیم ساعت در آب و نمک میخوابانیم.
در قابلمهای پیازها را ریز کرده و در کره تفت میدهیم و بعد رب گوجه فرنگی و بادمجانها را بعد از آبکش کردن و خشک شدن کامل به آنها میافزاییم.پس از این که بادمجانها کمی نرم شد، گوجهفرنگیها را ۱دقیقه داخل آب جوش انداخته و پوست میکنیم و به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل به مخلوط پیاز اضافه میکنیم.درب قابلمه را میگذاریم تا مواد چند جوش بزند.سیبزمینیها را پس از پوست کندن ، مکعبی خرد کرده و در ظرفی جداگانه سرخ میکنیم.سیبزمینیها را به بادمجانها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقهی دیگر مواد بپزد.قابلمه را از روی حرارت برمیداریم، غذا را در بشقاب مناسبی میریزیم و سرو میکنیم.
نکات:
۱)این غذا را میتوان با کدوسبز نیز طبخ کرد.
۲)این غذا کاملا گیاهی است ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری گوشت یا مرغ هم به آن بیفزایید.
۳)این غذا را با نان یا برنج میتوان سرو کرد.
۴)در صورت تمایل به جای ۱کیلو بادمجان از نیم کیلو بادمجان و نیم کیلو کدو سبز استفاده نمایید.
نوش جان