این حلوا با ایرمیک، یک نوع آرد دانه درشت سنتی کشور ترکیه تهیه میشود. “ایرمیک” را میتوانید با همین نام از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. با عنوان آرد سمولینا نیز میتوانید آن را خریداری کنید. این حلوا نوعی دسر تابستانی است، دستور آن بسیار آسان و از دسرهای سبک به شمار می آید. مواد […]
این حلوا با ایرمیک، یک نوع آرد دانه درشت سنتی کشور ترکیه تهیه میشود. “ایرمیک” را میتوانید با همین نام از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. با عنوان آرد سمولینا نیز میتوانید آن را خریداری کنید.
این حلوا نوعی دسر تابستانی است، دستور آن بسیار آسان و از دسرهای سبک به شمار می آید.
مواد لازم:
- ایرمیک / ۲ لیوان
- شکر سفید / ۲ لیوان
- شیر / ۴ لیوان
- کره / ۶ قاشق غذاخوری
- مغز گردو / ۸ قاشق غذاخوری ( از مغز گردو، پسته و یا فندق میتوانید استفاده کنید )
- بستنی / ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. محلول شیر و شکر را کنار بگذارید.
داخل قابلمه دیگری کره، ایرمیک و مغز گردو را ریخته و تفت دهید. بعد از تفت داده شدن کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سپس محلول شیر و شکر را به ایرمیک تفت داده شده اضافه کرده و روی حرارت به آرامی هم بزنید تا زمانی که ایرمیک به خوبی پخته و نرم شود. بعد از آن از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا هم حلوا استراحت لازم را داشته باشد و هم برای تزئین کمی سرد شده باشد.
بعد از سرد شدن حلوا، میتوانید آن را داخل قالبهای کوچک ریخته و داخل ظرف سرو برگردانید و روی آن را با یک گردوی نیم شده تزئین کرده و چند اسکوپ بستنی کنار آن با کمی فاصله قرار دهید. هنگام میل کردن، با قاشق کمی از حلوا و کمی بستنی را برداشته و میل کنید.
نوع دیگر سرو این حلوا به این شکل است که کمی از حلوای کاملاً سرد شده را داخل قالب پیاله ای شکلی بریزید و حلوا را در کف و دیواره های قالب پخش کنید، به شکل داخل آن خالی بماند، سپس داخل حلوا را با بستنی وانیلی یا شکلاتی، زعفرانی و یا بستنی پسته پر کنید و دوباره روی بستنی را با حلوا بپوشانید و داخل ظرف سرو برگردانده و تزئین کنید.
نوش جان!
ایرمیک در عکس زیر: