این خمیر  چون تخم مرغ ندارد و بسیار لطیف است. نسبت به ذائقه با فیلینگ های ( مواد میانی ) مختلفی میتوانید آن را تهیه کنید. مثلا ترکیب شکر و دارچین و کره و یا ترکیب کرم وانیلی و مارزیپان. مواد لازم:   آرد / ۵۰۰ گرم مایه خمیر / ۱ قاشق غذاخوری سرپر شکر […]

این خمیر  چون تخم مرغ ندارد و بسیار لطیف است. نسبت به ذائقه با فیلینگ های ( مواد میانی ) مختلفی میتوانید آن را تهیه کنید. مثلا ترکیب شکر و دارچین و کره و یا ترکیب کرم وانیلی و مارزیپان.

مواد لازم:

 

  • آرد / ۵۰۰ گرم
  • مایه خمیر / ۱ قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر / ۲۳۰ گرم
  • کره / ۸۰ گرم
  • نمک / کمی ( یک پنس )
  • شیر ولرم / ۲۵۰ میلی لیتر
  • وانیل شکری / ۱ بسته
  • شیر عسلی یا کمی خامه جهت مالیدن روی رولها
  • خامه / ۲۰۰ گرم
  • فندق پودر شده / ۳۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

آرد، مایه خمیر،۸۰ گرم شکر، نمک، کره نرم و شیر ولرم را مخلوط کنید تا خمیری صاف  و یکدست به دست آید.

خمیر را ۴۵ دقیقه استراحت دهید. ( روی آن را بپوشانید و در جای نسبتاً گرم قرار دهید )

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

خامه، باقی مانده شکر، فندق و وانیل را مخلوط کنید.

خمیر را روی میزِ آردپاشی شده به قطر ۱ سانتی متر باز کنید ( اگر خمیر برایتان سنگین است و کار کردن با آن برایتان راحت نیست، آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید و بعد روی میز باز کنید )

مخلوط خامه و شکر و … را روی خمیر بمالید و رول کنید.و رول آماده را به عرض ۲ سانتیمتر برش بزنید و در سینی فر که قبلاً کاغد انداخته اید قرار دهید. ( با این مواد ۲ تا سینی پر رول داریم )

شیر عسلی یا خامه را با قلمو روی رولها بزنید و در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت سینی را خارج نکنید اما فر را خاموش کنید و بگذارید شیرینی ها ۵ دقیقه داخل فر خاموش بماند، سپس خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن سرو کنید.

حلزونهای مغزدار ( فندقی )

منبع :مامی سایت