این خمیر چون تخم مرغ ندارد و بسیار لطیف است. نسبت به ذائقه با فیلینگ های ( مواد میانی ) مختلفی میتوانید آن را تهیه کنید. مثلا ترکیب شکر و دارچین و کره و یا ترکیب کرم وانیلی و مارزیپان. مواد لازم: آرد / ۵۰۰ گرم مایه خمیر / ۱ قاشق غذاخوری سرپر شکر […]
این خمیر چون تخم مرغ ندارد و بسیار لطیف است. نسبت به ذائقه با فیلینگ های ( مواد میانی ) مختلفی میتوانید آن را تهیه کنید. مثلا ترکیب شکر و دارچین و کره و یا ترکیب کرم وانیلی و مارزیپان.
مواد لازم:
- آرد / ۵۰۰ گرم
- مایه خمیر / ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- شکر / ۲۳۰ گرم
- کره / ۸۰ گرم
- نمک / کمی ( یک پنس )
- شیر ولرم / ۲۵۰ میلی لیتر
- وانیل شکری / ۱ بسته
- شیر عسلی یا کمی خامه جهت مالیدن روی رولها
- خامه / ۲۰۰ گرم
- فندق پودر شده / ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
آرد، مایه خمیر،۸۰ گرم شکر، نمک، کره نرم و شیر ولرم را مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.
خمیر را ۴۵ دقیقه استراحت دهید. ( روی آن را بپوشانید و در جای نسبتاً گرم قرار دهید )
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
خامه، باقی مانده شکر، فندق و وانیل را مخلوط کنید.
خمیر را روی میزِ آردپاشی شده به قطر ۱ سانتی متر باز کنید ( اگر خمیر برایتان سنگین است و کار کردن با آن برایتان راحت نیست، آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید و بعد روی میز باز کنید )
مخلوط خامه و شکر و … را روی خمیر بمالید و رول کنید.و رول آماده را به عرض ۲ سانتیمتر برش بزنید و در سینی فر که قبلاً کاغد انداخته اید قرار دهید. ( با این مواد ۲ تا سینی پر رول داریم )
شیر عسلی یا خامه را با قلمو روی رولها بزنید و در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت سینی را خارج نکنید اما فر را خاموش کنید و بگذارید شیرینی ها ۵ دقیقه داخل فر خاموش بماند، سپس خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن سرو کنید.
منبع :مامی سایت