این مافین بافت نرم و سبکی دارد و عطر سیب در آن بسیار مطلوب است. مواد لازم: سیب / ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم آرد / ۲۵۰ گرم جوش شیرین / ۲/۱ قاشق چایخوری شکر / ۱۳۰ گرم روغن مایع / ۸۰ میل آب لیموی تازه / ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر/ ۲ قاشق چایخوری تخم […]
این مافین بافت نرم و سبکی دارد و عطر سیب در آن بسیار مطلوب است.
مواد لازم:
- سیب / ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
- آرد / ۲۵۰ گرم
- جوش شیرین / ۲/۱ قاشق چایخوری
- شکر / ۱۳۰ گرم
- روغن مایع / ۸۰ میل
- آب لیموی تازه / ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر/ ۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ / ۱ عدد
- وانیل شکری / کمی
- ماست / ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب را شسته و نگینی خرد کرده و سپس سیبهای خرد شده را با آب لیمو مخلوط کنید تا سیاه نشود.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید.
تخم مرغ را کمی بزنید و شکر، وانیل، روغن و ماست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط نمایید و در آخر سیب را اضافه کنید. (همراه سیب اگر دوست داشتید، دارچین اضافه کنید )
قالبها را پر کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی این زمان به پایان رسید، فر را خاموش کنید. ولی قالب را خارج نکنید. ۵ دقیقه دیگر صبر کنید و بعد قالب را خارج کنید.
این مافین ها بسیار نرم هستند. نوش جان!
منبع : مامی سایت