دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرزتهیه شیرینی پاپاتیامخصوص عید

رسانه ۷شیرینی پاپاتیا یکی از زیباترین شیرینی های مخصوص عید میباشد که مزه خوشمزه ای هم داره و همه از این شیرینی خوششون میاد

Digital image

مواد لازم پاپاتیا :

کره : ۱۰۰ گرم

پودر قند : نصف لیوان

آرد : ۲ لیوان

وانیل : یک هشتم قاشق چایی خوری

تخم مرغ : ۱ عدد

رنگ خوراکی , زعفران ,کاکائو ,قهوه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه پاپاتیا :

ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه

696848_NQ1CB6Wb

حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم

121525903232-28076286939

آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد

696848_kzU7VkhL

حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه

498109497129-37210603058

حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید

حال خمیر ها را مانند شکل به گوله های کوچک تقسیم کنین

gdgو سپس مثل گل به هم وصل میکنیم

fff

حال داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند

696848_fmtSWXJpحال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید

SAMSUNG

شیرینی پاپاتیا شما آماده هست بفرمایید نوش جان

SAMSUNG

اینم یک نمونه با قهوه و کاکائو

20120705145826_DSC01346

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *