دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه خاگینه گل نیلوفرمخصوص عید

 
رسانه ۷مواد لازم:

روغن۱/۴لیوان ماست نصف لیوان یا نصف پیمانه

تخم مرغ ۱عدد پ پ ۱ ق غذاخوری وانیل مقداری

ارد به میزان لازم
برای شیره: شکر ۱ پیمانه اب۱ پیمانه سرخالی اق چ ابلیمو زعفران دم کرده

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ  را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم سپس به ترتیب ماست بعد روغن و پکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس کم کم ارد را اضافه کرده هم میز نیم تا جایی که خمیر به دست ما نچسبد . سپس میگذاریم نیم ساعت در جای گرم استراحت کند سپس خمیر را باز کرده و سه دایره به قطرهای مختلف ایجاد می کنیم و با چاقو روی ان شش برش می زنیم مانند تصویر
سپس وسط گلبرگ بزرگ تر را با اب مرطوب کرده و گلبرگ وسطی را می چسبانیم به همین ترتیب الی اخر بعد تو یه قابلمه کوچک روغن میریزم تا حدی که یخورده توش شناور شه و میذاریم سرخ شه توجه کنید روغن داغ باشه تا خوب پف کنه! بعد سرخ شدن و گذاشتن تو یه ظرف ابکش مانند تا روغن اضافیش بره اخر سر هم شیره اماده رو روش میریزیم تا به خوردش بره !
برای درست کردن شیره نیز اب را روی حرارت گذاشته شکر را به ان اضافه می کنیم و روی حرارت هم میزنیم و در اخر زعفرا ن و ابلیمو رااضافه می کنیم

توی مهمونی برای تزیین سفره خیلی خوبه معمولا ۲ یا سه تا درست می کنن میذارن سر سفره از نظر مزه هم خوشمزس ودر اخر وسط نیلوفر هم خلال پسته بریزید

 

باید شیره سرد وخاگینه گرم  ابنطورى باشه که  به خوردش بره


منبع :هنرکده مریم بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *