در دستور اصلی این نوشیدنی، از بلوبری استفاده شده که بهدلیل عدم دسترسی در ایران با زغالاخته بدون هسته جایگزین شده است.
بهجای تمشک میتوانید از شاتوت استفاده کنید.
مواد لازم:
تمشک |
۱۵۰ گرم |
زغال اخته |
۱۲۵ گرم |
توت فرنگی |
۱۲۵ گرم |
سیب گلاب |
۱ عدد |
نعناع تازه |
۸ برگ |
لیموناد خنک |
۷۵۰ میلیلیتر |
آب انگور خنک |
۷۵۰ میلیلیتر |
طرز تهیه:
- تمشک را کمی گرم کنید تا نرم شده و آب خود را پس دهد.
- سر توتفرنگی را بگیرید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آبنمک و سرکه خیس کنید که خوب تمیز و ضدعفونی شود؛ سپس آبکش کرده و به تکههای باریک خرد کنید.
- زغالاختهها را شسته و هسته آنها را بگیرید. مهم نیست که له شوند؛ چون رنگ و طعم خود را به نوشیدنی میدهند.
- هستههای سیب را در بیاورید، بهصورت تکههای باریک خرد کنید.
- برگهای نعناع را با دست به دو یا سه تکه تقسیم کنید.
- با استفاده از چنگال، تمشکها را در کاسهای له کنید و به تنگ آب منتقل کنید. زغال اخته، توت فرنگی، نعناع، ۳ پیمانه لیموناد و ۳ پیمانه آب انگور را به آن افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. نوشیدنی شما آماده سرو است.
- منبع:پارسه گرد