دسته‌ها
اخبار سیاسی

بصیرت، هوشیاری و حضور به موقع در صحنه‌­ها تنها راه تشکیل دولت جوان حزب‌اللهی است

پایگاه خبری – تحلیلی رسانه ۷:

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی بیانیه‌ای به مناسبت شروع اولین سال تحصیلی در گام دوم انقلاب اسلامی تاکید کرد:  تنها راه چیرگی بر فتنه­ گران و تشکیل دولت جوان حزب ­اللهی، بصیرت و هوشیاری مردم و دانشجویان و حضور به موقع در صحنه‌­هاست.

در این بیانیه آمده است:

« ضمن عرض تبریک آغاز اولین سال تحصیلی درگام دوم انقلاب اسلامی خدمت اساتید محترم، دانشجویان گرامی، به ویژه نودانشجویان عزیزی که برای اولین بار پا به محیط دانشگاه نهاده‌­اند و قضای نیک، دانشگاه تهران را به نامشان قرعه انداخته ­است.

چند ماه پیش انقلاب اسلامی به چهل سالگی خود رسید، انقلابی که با رهبری آسمانی و تایید شده امام بزرگوار و بصیرت ملت شکل گرفت و با رهبری حکیمانه امام خامنه ای به چهل سالگی خود رسید و با ابلاغ بیانیه گام دوم به سمت ایجاد تمدن نوین اسلامی خیز برداشته است.

از روز اول دشمن با روش های مختلفی سعی در به انحراف کشیدن این انقلاب و منصرف‌­کردن آن از آرمان­هایش داشته است؛ جنگ تحمیلی هشت ساله، تهاجم فرهنگی، جنگ اقتصادی، جنگ رسانه ای، نفوذ در نظام تعلیم و تربیت کشور و ایجاد فتنه های داخلی گوشه ای از خباثت­های دشمنان علیه ملت ایران است. دشمنانی که اگر چه بسیار تلاش کرده‌­اند اما نه تنها موجب کند شدن حرکت نشده­، بلکه موجب مقاومت و اقتدار اسلام گشته‌­اند. جهانی شدن امام حسین(ع) با راهپیمایی اربعین گویای پیروزی جبهه حق است.

در طول این چهل سال هر جا که به ظرفیت های داخلی و مردمی اتکا شد به پیروزی های بزرگی دست یافتیم و هرجا به مذاکره با دشمن دل بستیم، عقب ماندیم. حل مشکلات اقتصادی، رونق تولید و پیشرفت کشور در گرو اعتماد به ظرفیت های مردمی به ویژه نسل جوان است. گره زدن مشکلات کشور به مذاکره با آمریکا و اروپا به معنای باور نکردن نسل جوان کشور است.

جای تاسف است که بعد از گذشت چهل سال از انقلاب هنوز عده ای شعار دموکراسی سر می‌­دهند اما ذره­‌ای به توان ملت ایمان ندارند. چند سال سفره مردم را به مذاکره گره زدند و برجام را پرستیدند؛ شعار آزادی سر می‌دهند اما مراسم شروع سال تحصیلی را در دانشگاه بدون حضور تشکل های دانشجویی برگزار می کنند. شعار مردم سالاری می‌­دهند اما رای خود را از ملت پنهان می­کنن .

چرا عده­‌ای مشتاق‌­اند که گاو شیرده آمریکا باشند؟

تنها مسیر رسیدن به پیشرفت مقاومت است. مقاومتی که کارآمدی خود را در برهه‌­های مختلف تاریخی نشان داده‌­است. مقاومت اصحاب سیدالشهدا در روز عاشورا، جهانی شدن اربعین را در پی داشت. مقاومت هشت ساله در جنگ تحمیلی، امنیت را به ما داد. مقاومت فرهنگی در دهه هفتاد، تربیت نسل جوان با زیربنای عمیق ایمانی و دینی را در برداشت و ان شاالله مقاومت همه جانبه در مقابل فشار حداکثری دشمن، پیشرفت همه جانبه را رقم خواهد زد.

 و اما دانشگاه؛

امروز دانشگاه‌­های جمهوری اسلامی چهلمین سال تحصیلی خود را آغاز می‌­کنند، دانشگاهی که قرار بوده مکتب انسان سازی باشد، دانشگاهی که مبدا جمیع تحولات است، امروز با معضلات عدید‌ه‌­ای رو به روست که به واژگون­سازی اهداف والای این مرکز مهم منجر می­‌شود. البته در این چهل سال دانشگاه­ها دستاوردهایی داشته اند.

پیشرفت علمی، رشد علم و فناوری و … گویای این حقیقت است. اما فاصله دانشگاه کنونی با دانشگاه آرمانی بسیار است. سند دانشگاه اسلامی نوشته شده اما در دانشکده های علوم انسانی خبری از معارف ناب انقلاب نیست و همچنان دانشگاه­های ما حل­کننده مسائل کشور نیستند.

دشمن امروز در تلاش است تا با بمباران فکری دانشجویان و سیاست­زدایی از دانشگاه، رخوت و ناامیدی را در میان دانشجویان گسترش دهد و دانشگاه را از رسیدن به اهداف انقلاب منصرف کند.

گذشته از جایگاه دانشگاه تهران در آموزش عالی کشور و اجتماع بهترین­ها در این دانشگاه، بی ­شک آنچه دانشگاه تهران را از همتایانش متمایز ساخته، فضای سیاسی و نقش آفرینی اهالی آن  چه استاد و چه دانشجو ـ در تاریخ معاصر کشور عزیزمان است. ملی­ شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سه دوره طلایی نقش ­آفرینی دانشگاه تهران به خصوص دانشجویانش را در صفحه تاریخ ثبت نموده است. اما صفحات تاریخ هیچگاه عاری از نقاط سیاه نمی­باشد. نقاط سیاهی که محصول تلاش دشمنان جمهوری اسلامی، منافقین و مزدوّرین و فریب­خوردگان داخلی، ناامیدان و بازماندگان از قطار پربرکت انقلاب اسلامی است. آنان که دانسته یا نادانسته آب در آسیاب دشمنان می ریزند و خون بر دل عاشقان میهن اسلامی­ مان می­کنند.

بیست سال پیش در ایام پایانی سال تحصیلی دانشگاه تهران شاهد اولین فتنه از نوع داخلیش بود. توضیح اینکه فتنه ­های قبلی از سوی گروهک های معاندی سر می زد که از اساس نظام جمهوری اسلامی را به رسمیت نمی شناختند. اما این بار حامیان طیف به اصطلاح اصلاح طلب سردمدار این فتنه بودند. روزنامه سلام توقیف شده بود و عده­ای از دانشجویان تعمداً یا غفلتاً در اعتراض به این توقیف دست به اعتراض و آشوب زدند. سران اصلاحات سرمست از پیروزی دوم خرداد سکوت کرده و درِگوشی توسط قلم به مزدها و روزنامه های زنجیره ­ای خود بر طبل اختلاف م ی­کوبند. عاقبت با مداخله نیروی انتظامی و راهپیمایی تاریخی مردم ولایتمدار ایران، فتنه خاموش می­شود و این قسمت از پازلِ فشار از پایین، چانه­زنی از بالای افسادطلبان بی­نتیجه می ­ماند.

ده سال بعد در سال ۸۸، فتنه معروف و پرهزینه خواص برای نظام کلید می­ خورد. بازیگران این فتنه، نخست وزیر هش ت­ساله دوران دفاع مقدس ، رییس اسبق بنیاد شهید در دوران امام و دو تن از روسای جمهور به اصطلاح میانه ­رو می ­باشند. مدت­ها کاندیدای شکست­ خورده از پذیرش نتیجه انتخابات سرباز می­ زند، هوادارانش را به خیابان می­ آورد و مدّعی تقلب چند میلیونی می ­باشد. این بار هم فتنه البته با هزینه بیشتر و در زمانی طولانی ­تر با حماسه «نه دی» به پایان می­رسد.

  تجربه نشان داده که انگار جمهوری اسلامی ایران که ماحصل مجاهدت هزاران شهید می­ باشد، بایستی هر ده سال یکبار آتش فتنه‌­ای به دامان خود ببیند. آتشی که جرقه­ آن را دوستان سبز­قبا و بنفش‌­نما می اندازند. گویا در سال پیش رو هم که دست بر قضا انتخاباتی در خود دارد، این دانشگاه تهران است که باز باید درد زایمان فتنه­ ها را به جان بخرد؛ فتنه ای که ایستگاه آغازینش با رمز نه به حجاب در روز دوشنبه سیاه با استقبال دولتی ها و حامیان مجلس نشین اعتدال به حرکت می­افتد و در ایستگاه دختر آبی توقفی کوتاه دارد.

سرایت این گونه اعتراضات ساختگی به سایر دانشگاه ها خصوصا در پایتخت، تهییج و تبلیغ ولنگاری های فرهنگی و کشف حجاب های ساختگی توسط مشتی اوباش فرهنگی مشهور به سلبریتی (که کثافت­کاری­های جنسی و اخلاقی و مالی آنها فضای فرهنگی کشور را در غفلت مسئولان متعفن کرده)، حمایت شبه روشنفکران غربزده و سالکان طریقت تقی ­زاده ، شایع­ه پراکنی و هوچی ­گری بی­ بی­ سی و صدای آمریکا و امثال علینژاد مسیری است که مرحله پایانی آن طبق نقشه، بهره­ برداری دولتی­ های اعتدالی و وکیل ­الدوله­ های جیره­ خوار و پیاده ­نظام دانشجویی آنها برای برد در انتخابات پیش رو می ­باشد.

اما دشمنان و فتنه­ گران سخت در اشتباه ­اند، ما دانشجویان به تأسی از مبارز انقلابی، سیدحسن نصرالله، جنگیدن در رکاب امام خامنه ای را جنگیدن در رکاب امام حسین(ع) می­ دانیم و آرزوی علمداری در سپاه امام زمان(عج) را در سر داریم.

 ما اعلام می­داریم تنها راه چیرگی بر فتنه­ گران و تشکیل دولت جوان حزب ­الهی، بصیرت و هوشیاری مردم و دانشجویان و حضور به موقع در صحنه ­هاست. از این رو توجه به وقایع کشور در این شرایط خاص و فرمانبرداری از منویات مقام معظم رهبری مانع از تحقق این نقشه شوم می­‌گردد. از آنجا که آیه شریفه «الفتنهُ اشدّ‍ منَ القتل» کسب آمادگی و هوشیاری در مواجهه با فتنه­ ها را یک ضرورت زمانه ساخته است، آگاه ­کردن مردم به خصوص جوانان و دانشجویان به تقلیل خواسته ­های آنان از اشتغال و مسکن و رفاه به پوشش، کنسرت و شرکت در ورزشگاه و … از سوی آمریکا دوستان و حامیان آنها وظیفه اهالی دلسوز دانشگاهی است و این هشدار که اگر این بار نیز در دام­ های تکرار­شده بیفتیم، ملت ایران باید هزینه سکوت مجلس در مقابل دولت منفعل تزویر و ناامیدی را برای یک دوره دیگر پرداخت کند.

ما جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب، پایان عمر جریان لیبرال و غربگرا در ایران را وعده می­‌دهیم و امیدواریم با بصیرت و هوشیاری ملت، تشکیل دولت جوان حزب­الهی را در ایام پیشرو شاهد باشیم.»

انتهای پیام/

آخرین اخبار سیاسی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه ۷ بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *