دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کوکی جوجه تیغی

کوکی جوجه تیغی 

[تصویر:  20140120000738_96894.JPG]

کوکی جوج تیغی

مواد لازم :
کره بدون نمک ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۱ لیوان
وانیل
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ۴ ق غ
ارد به اندازه کافی ( تقریبا ۲- ۲٫۵ لیوان )
مواد لازم برای تزیین :
شکلات شیری یا کاکائویی ۱۰۰ گرم
ترافل شکلاتی
طرز تهیه :
کره نرم شده ( در دمای اتاق ) ، پودر شکر ، وانیل و تخم مرغ را با میکسر هم میزنیم .
ارد و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم . و کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم .و خمیری که به دستمون نمیچسبه بدست میاریم .
از خمیر ب اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم و کمی از نوک خمیر را سعی میکنیم به حالت بینی جوجه تیغی در بیاریم و تو سینی که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم .

[تصویر:  20140120000907_96893.JPG]

در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم . بعد از پخت صبر میکنیم تا سرد بشن .
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و تنه جوجه تیغی را به شکلات اغشته کرده و در ترافل میغلطونیم .
با کمک یک خلال دندان سعی میکنیم تا چشم و دهان جوجه تیغی ها رو هم درست کنیم .

[تصویر:  20140120000927_96892.JPG]
منبع :۱۰۰۱لذت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *