دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی رسپیری(مخصوص عید نوروز)

اصل دستور این شیرینی باید با مارگارین باشه

 

اصل دستور این شیرینی باید با مارگارین باشه ولی من چون نداشتم با

روغن درست کردم که بعد از پخت شکل شیرینیام بهم ریخت

اکه با مارگارین درست بشه به همون خوشگلی که قبل از پخت تو عکس

 میبینید میمونه

و اینکه اگه از طعم نسکافه خوشتون میاد حتما عاشق این شیرینی میشید

آرد                 ۲۲۵ گرم

مارگارین          ۲۲۵ گرم

پودر قند           ۵۰ گرم

نشاسته ذرت     ۵۰ گرم

نسکافه              ۲ قاشق چایخوری

آب جوش            ا قاشق غذاخوری

وانیل                 کمی

شکلات چیپسی   برای تزئین

فر رو اول روشن میکنیم تا گرم بشه

مارگارین و پودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود

نسکافه رو در آب جوش حل کنید و بعد به مواد قبلی اضافه کنید و با همزن

هم بزنید

نشاسته ذرت و آرد رو با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه

 کنید و با دور کند همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشن بعد موادتون رو در

قیف بریزید و با فاصله در سینی فر بچینید و روی هر شیرینی یک شکلات

 چیپسی بزارید

شیرینی هاتون رو به مدت یه ربع تو یخچال بزارید و بعد  به مدت ۲۰ دقیقه

 در فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزن و بعد از سرد شدن کامل از سینی جدا کنید

بازم تاکید میکنم اگه خواستید درست کنید حتما از خود مارگارین یا کره

استفاده کنید

 

 

منبع :شیرینکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *