دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی بهشتی (مخصوص عید نوروز)

اول روغن رو خوب میزنیم و بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و دوباره خوب

میزنیم تا کرم رنگ بشه

 گرد آوری :رسانه ۷
 

آرد                    ۳ پیمانه

روغن جامد          ۱ پیمانه

پودر قند               ۱ پیمانه

وانیل                   کمی

هل                     کمی

اول روغن رو خوب میزنیم و بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و دوباره خوب

میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد هل و وانیل رو میریزیم و در آخر هم کم کم آرد

رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه اگر خواستیم یکم پودر

کاکائو اضافه میکنیم در اینصورت مقدار ارد کمتر میشه خمیر رو تو پلاستیک

میزاریم و به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم(البته من نزاشتم خمیرم

بمونه) بعدم که دیگه یا قالب میزنیم یا مثل من مهر میزنیم و تو فر میزاریم من درجه فر رو خیلی

کم گذاشتم یعنی روی ۱۴۰ تقریبا یه نیم ساعتی تو فر موند ولی خب

فرها با هم فرق میکنه باید خودتون چکش کنید


منبع :شیرنکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *