دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه قطاب عسلی (در فر) مخصوص عید

 

 

آرد                      به میزان لازم

ماست                 ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ         ۳ عدد

روغن جامد            نصف پیمانه

عسل                   ۱ قاشق سوپخوری

هل                     نصف قاشق چایخوری

مواد میانی:

پودر گردو               نصف لیوان   

پودر بادام               نصف لیوان

دارچین                  ۱ قاشق مرباخوری

پودر نارگیل              یک سوم لیوان

شکر                     یک سوم لیوان

هل                                   ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم

اول روغن و ماست رو توی یک کاسه میریزیمو بعد زرده و هل و زعفران و

عسل رو میریزیم (عسل رو یکم گرم میکنیم)مواد رو با همزن دستی

میزنیم فقط در حد حل شدن .

وقتی یکدست شد کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست

نچسبه بعد ۱ ساعت میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه (خمیر خیلی

لطیفی بدست میاد)

بعد روی تخته کار رو یکم آرد پاشی میکنیم و خمیر رو با وردنه روش باز

میکنیم و قالب میزنیم(من با استکان قالب زدم)

بعد یکم از مواد میانی وسطش میزاریم و دو طرفش رو میبندیم تا یه نیم

دایره بدست بیاد بعد هم دورشو میپیچیم یا اینکه با چنگال فشار میدیم

روش یا اینکه گرد میاریمش بالا

بعد هم در سینی فر (احتیاج به چرب شدن نداره) میچینیم و با درجه ۱۸۰

درجه و تا جایی که زیر قطابا طلایی بشن

یک قاشق عسل رو با یکم آب جوش و زعفران مخلوط میکنیم و بعد قطابا

رو توش میندازیم  یا اینکه شربت درست میکنیم و قطابا رو توش میندازیم

و با پودر قند تزئین میکنیم

منبع :شیرینکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *