دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی نخودی (مخصوص عید نوروز)

شیرینی نخودی (مخصوص عید نوروز)

آرد نخود                            ۱ کیلو

پودر قند                            نیم کیلو

روغن                                نیم کیلو

گلاب                                نصف استکان

هل                                  ۱ قاشق مرباخوری

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم

آنقدر ورز میدهیم تا آرد روغن را به خود بگیرد و حالت منسجمی پیدا کند

شاید حدود ۱ تا ۲ ساعت باید ورز

دهیم بعد به مدت ۲ روز خمیر را در جای خنکی قرار میدهیم روزها در

حیاط و شبها در خانه(که البته من اصلاخمیرمو استراحت ندادم)

بعد تو یه سینی پهن میکنیم و قالب میزنیم و با دانه خرفه تزئین میکنیم و

در  سینی فر میچینیم

 

بعد تو فری که از قبل گرم کردیم با درجه ۱۷۰ درجه و به مدت ۱۰ تا ۱۵

دقیقه میگذاریم تا بپزد

با این مقدار مواد حدود ۳۵۰ تا شیرینی کوچیک دراومد

منبع :شیرینکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *