شیرینی نخودی (مخصوص عید نوروز)
آرد نخود ۱ کیلو
پودر قند نیم کیلو
روغن نیم کیلو
گلاب نصف استکان
هل ۱ قاشق مرباخوری
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم
آنقدر ورز میدهیم تا آرد روغن را به خود بگیرد و حالت منسجمی پیدا کند
شاید حدود ۱ تا ۲ ساعت باید ورز
دهیم بعد به مدت ۲ روز خمیر را در جای خنکی قرار میدهیم روزها در
حیاط و شبها در خانه(که البته من اصلاخمیرمو استراحت ندادم)
بعد تو یه سینی پهن میکنیم و قالب میزنیم و با دانه خرفه تزئین میکنیم و
در سینی فر میچینیم
بعد تو فری که از قبل گرم کردیم با درجه ۱۷۰ درجه و به مدت ۱۰ تا ۱۵
دقیقه میگذاریم تا بپزد
با این مقدار مواد حدود ۳۵۰ تا شیرینی کوچیک دراومد
منبع :شیرینکده