دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

آموزش لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید

آموزش لگیمات پنیری شیرینی با طعم متفاوت

لگیمات پنیری ( شیرینی با طعم متفاوت )
از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.
 
مواد مورد نیاز برای شیره :
شکر : ۱ لیوان
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری
مراحل آماده سازی شیره :
همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد  قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا ۳-۴ بجوشد سپس خاموش کنید.
مواد لازم :
شیر خشک : ۲ قاشق سوپخوری
آب : ۶۰ میلی لیتر
نان تست : ۶ عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم

مراحل آماده سازی شیرینی :

ابتدا لبه های نان تست ها را با چاقو جدا کنید

 

سپس شیر خشک را در آب حل کنید و نان های تست را در شیر خرد کنید و به صورت خمیر درآورید.

 


 

 

از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.

به همین ترتیب  بقیه مواد را آماده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شد روی صافی قرار دهید  و سپس لگیمات ها را در شربت فرو ببرید و دوباره روی صافی قرار دهید.سپس سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.

توضیحات :
می توان پنیر را از درون لگیمات حذف کرد .
منبع :سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *