دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی آنجل آیز

مواد لازم:

آرد                          ۲۵۰ گرم

کره                         ۱۵۰ گرم

شکر                       ۱۰۰ گرم

بادام                       ۷۵ گرم

زرده تخم مرغ             ۳ عدد

سفیده تخم مرغ         ۲ عدد

بیکینگ پودر               ۱ قاشق مربا خوری

وانیل                      ۱ قاشق چایخوری

نمک                       ۱/۲ قاشق چایخوری

مارمالاد یا مربای توت فرنگی مقداری

طرز تهیه:

اول کره و شکر و وانیل رو با همزن برقی ۲-۳ دقیقه میزنیم.

زرده ها رو اضافه میکنیم و با همزن اونقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه.

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه میکنیم.

حالا مواد رو با دست ورز میدیم.* دقت کنید اگه خمیرایی که توشون کره داره رو زیاد ورز بدید کیفیت خمیر بد میشه *

بذارید یه ساعتی خمیر استراحت کنه

تو این مدت برید سراغ بادوما , اونا رو پوست بگیرید و بعد یا خیلی ریز رنده کنید یا آسیاب کنید اما حواستون باشه زیاد له نشه و به روغن نیفته.

حالا خمیر رو که استراحت کرده به اندازه یه گردوی کوچولو بردارید تو دستتون گوله کنید و با انگشت وسطش رو گود کنید.

داخل سفیده بغلطونید و بعد بزنید داخل ظرف بادوم و بعد بچینید داخل سینی فر که توش کاغذ روغنی انداختید.

سینی رو بذارید تو فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد حدود ۱۵ دقیقه بمونه.

بعد از خنک شدن داخل شیرینی ها رو با مارمالاد یا مربای میکس شده پر کنید.

منبع :آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *