سوپها:
مواد لازم:
گوشت گوسفند یا گوساله یا مرغ (تکه و خرد شده)
یا گوشت چرخ کرده |
به اندازه یک تخممرغ متوسط یک قاشق غذاخوری پر |
برنج یا آرد برنج | یک قاشق مرباخوری |
پیاز | یک عدد (کوچک) |
جعفری خرد شده | یک قاشق مرباخوری |
سیبزمینی | یک عدد (متوسط) |
هویج | یک عدد (متوسط) |
گوجهفرنگی | یک عدد (متوسط) |
کره | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده کمی تفت بدهید سپس حدود دو لیوان آن به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد بعد هویج و سیبزمینی بسیار خرد شده و برنج را اضافه کنید.
نیم ساعت بعد گوجهفرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید. پس از آن که چند جوش زرد و به قوام مطلوب (مثل حلیم یا ماست) رسید از روی اجاق بردارید.