دستور تهیه شیرینی سیب به شکل رز
سیب های پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز! یک جلوه ی زیبا از مواد غذایی
اینجا دستور تهیه عالی برای تهیه شیرینی سیب به شکل گل رز رو میبینید. رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانیها، عصرانه، جشن تولد و هر مراسم دیگه ای عالیه اگر بخواید که یک دسر با ظاهر و مزه ی خوب داشته باشید. تهیه این دسر خیلی راحته. بیتید شروع کنیم.
مواد لازم:
- ۲۵۰گرم خمیر پف دار
- ۲ تا سیب قرمز
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- پودر شکر
- آب
سیب ها رو مثل تصویر خیلی نازک ببرید. حدودا ۲ میلیمتر ضخامت داشته باشه.
۲۰۰ میلی لیتر آب رو داخل یک طرف بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به دمای جوش برسه.
شکر و بعد قاچهای نازک سیب رو به آب جوش اضافه کنید. و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بجوشه و بعد آب کش کنید.
خمیر
خمیر رو پهن کنید تا خیلی نازک بشه به طوری که قطرش فقط ۲ میلی متر باشه.
خمیر رو به شکل نوارهایی با عرض ۳ سانتی متر و طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر برش بزنید.
۵ تا از قاچ های سیب رو کنار هم روی نوار خمیری قرار بدید همونطوری که توی تصاویر میبینید.
حالا شروع کنید و خمیر رو بپیچونید سعی کنید یک رز زیبا درست کنید. بعد خمیر قسمت پایین رز رو جمع کنید و به هم بچسبانید و به داخل برگردونید.
پختن
سیب های رزی شکل رو روی یک کاغذ شیرینی پزی بگذارید و برای مدت ۳۰ دیقیقه داخل فر گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار بدید.
بعد اینکه رزها رو بیرون آوردید و کاملا سرد شدند کمی پودر شکر روی اونها بپاشید.
و شیرینی سیب رزی شکل شما آماده است . لذت ببرید
منبع :اشپزی ایرانی