دسته‌ها
آشپزی

دستور پخت کباب شکم پر

ashpaziha

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
 
مواد اولیه :

برای ۸ نفر
نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده)
کره ۶ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده)
کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
سیب ۵ کیلوگرم (ورقه شده)
شکر ۷۵ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
مریم گلی ۱ قاشق چای خوری (خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده)
آویشن ۱ قاشق چای خوری (خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده)
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۱۶ قاشق چای خوری
جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده)
پیازچه ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد اولیه کباب :

گوشت قرمز ۴ تا ۵ کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
نمک ۱٫۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
گوشت گوساله ۱۵۰ گرم (فیله ورقه شده)

مواد اولیه سس :

آب ۱٫۵ فنجان
ژله سیب ۱/۴ فنجان
 
 

طرز تهیه:

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.
پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۴ الی ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید و حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه کباب:

قسمت پایین فر را آماده کنید.
روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.
گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت و ربع الی ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.
گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

طرز تهیه سس:

چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت ۴ دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

منبع :آشپزی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *