دسته‌ها
آشپزی آموزش دسر

طرز تهیه مربا گل محمدی

طرز تهیه مربا گل محمدی

طرز-تهیه-مربا-گل-محمدی

 تهیه مربا گل محمدی

مواد لازم :

 

شکر ۸۰۰ گرم
گل محمدی خشک ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
رنگ خوراکی قرمز ۲ قطره

 

 

طرز تهیه :
گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت ۴ الی ۵ ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت ۴۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه بجوشد گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم ۲ دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود.

منبع :اشپزی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *