مافین تخم مرغی یکی از میان وعده های غذایی است که در هر سه وعده ی غذایی مورد استفاده قرار میگیرد و خیلی هم سریع تهیه می شود.
تخم مرغ فواید گوناگونی دارد و برای بدن بسیار مفید است .
همین طور با نان یک سیر کننده ی عالی است.
این مافین خوشمزه دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامین است و میتوانید آن را برای ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید و برای صبحانه گرم کنید و بخورید.
مواد لازم برای تهیه مافین تخم مرغ
- ۵ تخم مرغ بزرگ
- ۱۲۵ گرم ژامبون
- ۱فنجان پنیر چدار و یا هر پنیری که دوست دارید
- ۱ عدد گوجه فرنگی
- فلفل دلمه ای سبز ۱ / ۲ خرد شده
- ۱ عدد موسیر خرد شده
- نمک و فلفل تازه برای مزه دار کردن
- ۱/۲قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل چیلی خام ( اختیاری)
طرز تهیه مافین تخم مرغ
طرز تهیه مافین تخم مرغی
دستور العمل مافین تخم مرغی :
گاز را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ماهی تابه ۶ عددی مافین را با اسپری روغن چرب کنید. آن را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه به هم بزنید.
با اضافه کردن گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ژامبون، پنیر چدار، چاشنی ایتالیایی ، فلفل قرمز (در صورت استفاده ) به هم بزنید. آن ها را به طور مساوی داخل قالب مافین بریزید و هر کدام از آن ها را ۲ / ۳ پر کنید. اگر دوست دارید روی آنها را گوشت و پنیر بریزید ” ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، اجازه دهید کمی خنک شود و میل کنید
آموزش تهیه مافین ژامبون و تخم مرغ
نکات تکمیلی در مورد مافین
مافین جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
مافین را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد .