دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک شیفون

 مواد لازم:تخم مرغ                                             ۶ عدد

آرد                                                   ۲ پیمانه

روغن مایع                                             ۳ چهرم پیمانه

شیر                                                    ۳ چهارم پیمانه

بکین پودر                                           ۲ ق چ

آب لیمو                                              ۱ دوم ق چ

نمک                                                  ۱ هشتم ق چ

وانیل                                                      ۱ چهارم ق چ

شکر                                                   ۱ و ۱ چهارم پیمانه

طرز تهیه:

سفیده را کمی میزنیم تا حجم بگیرد.

 

 آبلیمو را اضافه می کنیم.

 سپس نیمی از شکر را اضافه می کنیم.

 سفیده را درون یخچال قرار می دهیم.

 زرده را به همراه شکر و وانیل می زنیم.

 تا حجم بگیرد.

 شیر را اضافه می کنیم.

 سپس روغن را اضافه می کنیم.

 آرد و نمک و بکین را مخلوط و سه بار الک می کنیم و در چند مرحله به مخلوط زرده اضافه می کنیم.

 با لیسک مواد را هم می زنیم.

به آرامی مواد را مخلوط می کنیم.

 در آخر سفیده را به مواد اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم.

 کف قالب را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را درون قالب میان تهی می ریزیم و قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار می دهیم.

 بعد از پخت کیک را روی یک لیوان یا پنجره سیمی بر می گردانیم تا خنک شود.

 ببینید چقد پف کرده…..

 روشم با گاناش تزیین می کنیم.

منبع :شیرینی پزی وآشپزی میترا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *