دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای خمیر :

آرد                                               ۷۰۰ تا ۷۵۰ گرم

خمیر مایه                                      ۳ قاشق غذاخوری

شیر ولرم                                          ۱ پیمانه

تخم مرغ                                          ۳ عدد

شکر                                                  ۱۱۰ گرم

روغن مایع                                       ۱ پیمانه

وانیل(۱ هشتم ق چ)

زعفران آب کرده( ۱ دوم ق چ)

مواد لازم برای کرم :

گلاب                              ۱ پیمانه

شیر                               ۱ پیمانه

شکر                               ۲۲۰ گرم

آرد                                 ۸۵ گرم ( حدودا ۸ قاشق غذاخوری )

وانیل                              ۱ قاشق چایخوری

 

 طرز تهیه:

تمام مواد کرم را با هم مخلوط می کنیم.

هم می زنیم تا صافو یکدست شود.

سپس روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود.

تخم مرغ ها را به همراه ۱۰۰ گرم شکر و وانیل می زنیم.

خمیر مایه خشک را با ۱۰ گرم شکر مخلوط و شیر را روی آن میریزیم ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا کف کند

بعد از عمل آمدن آن را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

سپس زعفران و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغی اضافه می کنیم و مایع را کم کم به آرد اضافه می کنیم تا خمیر شود.

خمیر را با دست خوب ورز می دهیم.

به مدت ۴۵ دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود.

کمی از خمیر بر می داریم و به صورت مستطیل باز می کنیم.

مقداری از کرم وسط آن قرار می دهیمو خمیر را تا میکنیم.

دو باره به مدت ۴۵ دقیقه خمیر را می گذاریم در یک جای گرم تا استرا حت کند.

در آخر روی شیرینی ها را زرده تخم مرغ می مالیم.

وشیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

 

منبع:شیرینی پزی وآشپزی بامیترا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *