دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی
 مواد لازم:شکر سفید یا قهوه ای                                         ۲۵۰ گرم

روغن مایع                                                           ۱ پیمانه

ماست                                                               ۳ ق س

تخم مرغ                                                           ۳ عدد

آرد                                                               ۳۰۰گرم

بیکینگ پودر                                                     ۳ ق چ

دارچین                                                            ۱ دوم ق چ 

نمک                                                            ۱ هشتم ق چ 

جوز هندی                                                     ۱ چهارم ق چ 

گردوی خرد شده                                              ۵۰ گرم

کدو حلوایی پخته و پوره شده                                ۱ پیمانه

 طرز تهیه:

ابتدا کدو حلوایی و خرد میکنیم و با ۱ لیوان آب با حرارت کم میزاریم تا بپزه.

 بعد از پخت با یه قاشق پوستشو می کنیم.

 بعد با پشت قاشق کدو ها رو له می کنیم و می زاریم تا خنک بشه.

 شکر و به همراه ماست و روغن تو کاسه می ریزیم.

 با همزن می زنیم تا یکدست بشه.

 تخم مرغ و یکی یکی اضافه می کنیم به همراه وانیل(تو دستور اصلی وانیل نبود اگه خواستین بریزین).

 با همزن می زنیم تا کف کنه…

 تمام مواد خشک و با آرد مخلوط و الک می کنیم و در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم.

 همزمان با آرد پوره ی کدو حلوایی و هم اضافه می کنیم.

 در آخر گردو و اضافه می کنیم.

 مواد تو قالب چرب و آرد پاشی شده می ریزیم.

 و قالبو تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *