دسته‌ها
آشپزی

طرزتهیه استروگانف قارچ

مواد لازم

۱۰۰ گرم  پاستا ی مورد علاقتون ۲۰۰ گرم لوبیا سبز (سر و دمش بریده شده باشه) یک قاشق غذاخوری کره یا روغن ۴ تکه گوشت قرمز (تقسیم شده به قطعه های کوچک) ۲۰۰ گرم قارچ (حلقه حلقه شده) یک گوجه فرنگی (خرد شده) یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (برای مزه دار کردن) یک سوم فنجان خامه ترش

 طرز تهیه:

 پاستا رو در یه ظرف آب که به آرامی در حال جوشیدنه اضافه کنین و بهش ۷ دقیقه زمان بدین. لوبیا سبز رو اضافه کنین. بعد از دو دقیقه که لوبیا و  پاستا ترد شدن (نباید خیلی نرم بشن) آبکشی کنین؛ یه ماهیتابه برداشته و نصف کره یا روغن رو داخلش بریزین و گرمش کنین. حرارت تابه رو متوسط کرده و باقی مانده کره، قارچ و گوشت رو اضافه کنین. به مدت سه دقیقه تا وقتی که قارچ و گوشت بپزه و طلایی بشه هم بزنین. بعد از این زمان تابه رو از روی حرارت بردارین. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و خامه ترش رو با هم مخلوط کرده و کمی حرارتش بدین. حالا روی مخلوط پاستا ریخته و سرو کنین.

منبع :پرشین وی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *