دسته‌ها
آموزش دسر

طرز تهیه دسر انبه و خامه

رسانه ۷ –

 

دسر انبه و ماست

 

دسر انبه و خامه

 

انبه رسیده بزرگ ۳ عدد  .  خامه یا ماست شیرین ۳ لیوان  .  گردو به مقدار لازم

 

طرز تهیه : ابتدا ۲ عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید ، برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن ریخته و مقداری دیگر پوره انبه را روی انها بریزید.

 

چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسرها به خوبی سرد شوند.

 

برای سرو کردن ۱ عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک ریخته و با کمی گردوی خرد شده و … دسرتان را تزئین نمائید.

منبع :ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *