دسته‌ها
آموزش دسر

طرزتهیه دسر ژله بستنی پرتقالی

ژله بستنی پرتقالی

 

رسانه ۷ –

 

ژله پرتقال ۱ بسته . شیر سرد ۱ لیوان . آب جوش ۱ لیوان  .  پودر قند ۳ قاشق غذاخوری

بستنی ساده ۳۰۰ گرم  .  کره ۱۰۰ گرم  .  بیسکوییت ۳۰۰ گرم  .  مغز گردو برای تزئین

 

طرز تهیه : ابتدا بیسکوئیت ها را خوب بکوبید سپس با کره آب شده و پودر قند مخلوط کنید ، کف قالب یا ظرف مناسبی این مخلوط را پهن کنید و خوب فشار دهید تا مواد فشرده شوند سپس داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

ابتدا نصف ژله پرتقال را در نصف لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان شیر سرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود ، این مخلوط را به آرامی روی بیسکوئیت ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( بیسکوئیت ها باید سفت شده باشند ).

 

بستنی را با مقداری مغز گردوی خرد شده مخلوط کنید و پس از اینکه ژله بسته شد روی ژله بریزید.

 

نصف باقی مانده ژله پرتقال را در نصف لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید و پس از اینکه خوب مخلوط و یکدست شد روی بستنی بریزید ( میتوانید برای جلوگیری از مخلوط شدن بستنی و ژله ابتدا مقدار کمی ژله روی بستنی بریزید و پس از اینکه بسته شد بقیه ژله را اضافه کنید ).

 

دسر اماده شده را چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله خوب بسته شود و دسر اماده سرو شود ، در زمان سرو روی دسر را با خرده های بیسکوئیت و گردو تزئین کنید.

 

نکته : برای شفاف بودن ژله بجای شیر سرد از اب سرد استفاده کنید ، از ژله با طمع های دیگر نیز میتوانید استفاده کنید ؛ اگر تهیه ژله به این صورت برای شما مشکل است میتوانید ژله را بصورت کامل اماده کنید و سپس برش زده و با دقت فراوان روی بستنی قرار دهید.

منبع :ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *